+32 (0)13 30 57 10 - nl                 +32 (0)494 35 73 51 - fr

Kleurrijk kunststof meubilair voor de speelplaats van het Pius X College in Tessenderlo

Tessenderlo – Pius X College

De directie van het Pius X college was op zoek naar kleurrijk kunststof meubilair voor de speelplaats van hun lagere school. Dit hebben ze gevonden in de serie Arabesque© van het Franse Moonako.

Een belangrijke voorwaarde voor deze installatie was de aanwezigheid van een rugleuning. Deze werd verkregen door een slimme opstelling van de beschikbare hoge en lage vormen van de serie. De speelse vormen en felle kleuren zorgen ook voor een opvallende toets op de anders grijze speelplaats.

Het meubilair van Moonako is uiterst UV-bestendig, vormvast en kan makkelijk verplaatst of definitief verankerd worden. Door de verschillende vormen en hoogtes kan dit speelplaatsmeubilair eindeloos worden gecombineerd.

Panache© is exclusief verdeler van dit innovatief en speelse meubilair. Contacteer ons voor meer informatie.

panache straat meubilair mobilier urbain speelplaatsmeubilair mobilier cours de recreation arabesque moonako

Produits utilisés:

Galerie

La collection de « mobilier coloré et convivial pour les enfants » comporte tout ce dont vous avez besoin pour aménager une aire de jeux : des couleurs vives, des meubles aux formes attrayantes, mais également robustes et sûrs. De plus, si vous faites placer votre mobilier par Panache, vous bénéficierez du taux TVA de 6% applicable aux bâtiments scolaires.
École primaire libre
Enseignant

Cherchez-vous du mobilier urbain surprenant et osé ?

Envoyez-nous un mail ou appelez-nous en précisant votre souhait. Nous serons ravis de vous aider.

Contactez nous

Panache Mobilier(Urbain)

À l'intérieur, comme à l'extérieur